В Одесі лікарі «швидкої» отримали 200 бронежилетів від волонтерів

В Одесі лікарі «швидкої» отримали 200 бронежилетів від волонтерів

Відео
Укрінформ
Лікарі одеського Центру екстреної медицини отримали від ГО «Львівський оборонний кластер» 200 бронежилетів.

Про це повідомив Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«3 квітня 2024 року Одеський обласний Центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф отримав 200 бронежилетів першого класу від громадської організації «Львівський оборонний кластер», які вкрай необхідні нашим співробітникам», - йдеться у повідомленні.

За словами директорки Центру екстреної медицини Світлани Ізосімової, ці протиуламкові бронежилети будуть відправлені перш за все на ті станції, підстанції та пункти базувань, де найчастіше відбуваються надзвичайні ситуації в зав’язку з ворожими обстрілами Одеси та області.

Як розказав співзасновник ГО «Львівський оборонний кластер» Богдан Яринко, бронежилети виготовлені за кошти народу Латвії.

Читайте також: У Дніпрі станція «екстренки» отримала від польських партнерів реанімобіль

«Ми привезли спеціальні бронежилети першого класу для медиків. Перед Одесою ми забезпечили засобами захисту Харківщину та Донеччину. Вчора привезли бронежилети у Херсон. Жилети протиуламкові, а виходячи з останніх подій, які сталися в Одесі, ми вважаємо, що бронежилет повинен носити кожен медик та рятівник», - додав Яринко.

Як повідомляв Укрінформ, в Одесі 19 березня в останню путь провели фельдшера екстреної медичної допомоги Сергія Ротару, який загинув від вибуху російської ракети 15 березня.

Фото: zaodessu.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-