Лікарня «Феофанія» надаватиме послуги з лікування інфарктів, інсультів та онкології - НСЗУ

Лікарня «Феофанія» надаватиме послуги з лікування інфарктів, інсультів та онкології - НСЗУ

Укрінформ
Клінічна лікарня «Феофанія» буде надавати послуги з лікування інфарктів, інсультів та онкології.

Про це у Фейсбуці повідомляє Національна служба здоровʼя, передає Укрінформ.

«Клінічна лікарня «Феофанія» укладе договір із Національною службою здоров’я України на надання послуг за Програмою медичних гарантій ще за трьома напрямами: інсульт, інфаркт та онкологія. Таким чином медзаклад розширює перелік безоплатних послуг для всіх українців і поповнює їх п’ятьма пакетами: «Медична допомога при гострому мозковому інсульті»; «Медична допомога при гострому інфаркті міокарда»; «Хіміотерапевтичне лікування та супровід пацієнтів з онкологічними захворюваннями у стаціонарних та амбулаторних умовах»; «Радіологічне лікування та супровід пацієнтів з онкологічними захворюваннями в стаціонарних та амбулаторних умовах»; «Лікування та супровід пацієнтів з гематологічними та онкогематологічними захворюваннями в стаціонарних та амбулаторних умовах»», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в НСЗУ, на початку цього року лікарня «Феофанія» вже уклала договір із НСЗУ за пакетами з трансплантації на загальну суму понад 35 млн грн.

Читайте також: Уряд виділив ₴200 мільйонів на меддопомогу та реабілітацію військових у «Феофанії»

Торік «Феофанія» вже надавала всім українцям безоплатні послуги з лікування інсульту, інфаркту та з радіотерапії за договором із НСЗУ. В 2025 році заклад долучиться до Програми медичних гарантій за всіма видами меддопомоги.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів продовжив пілотний проєкт з надання безоплатних медпослуг в межах Програми медгарантій клінічною лікарнею «Феофанія», яка підпорядкована Державному управлінню справами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-