Канадські благодійники передали до України пів сотні систем життєзабезпечення

Канадські благодійники передали до України пів сотні систем життєзабезпечення

Укрінформ
Канадський благодійний фонд "Maple Hope Foundation" відправив до України 50 систем життєзабезпечення "Moves" для допомоги у лікуванні важкопоранених українців.

Як повідомили кореспондентові Укрінформу у фонді, всі системи, розроблені канадською компанією Thornhill Medical, уже прибули до України.

У благодійній організації додали, що проведуть також навчання для українських медиків, які використовуватимуть ці системи.

«Фонд Maple Hope пишається тим, що може вдруге надати інноваційну канадську технологію та підготувати медиків і служби швидкого реагування в Україні. Навчання, проведене експертами Thornhill Medical, гарантує, що ми створюємо довгостроковий потенціал для професійного використання обладнання для порятунку життів. Ми отримали багато запитів минулого року щодо додаткових систем і змогли їх виконати», - сказав президент фонду Ярослав Похилько.

Минулого року Maple Hope уже передав Україні 30 таких систем.

Читайте також: Чехія передала медобладнання лікарні на Дніпропетровщині

Moves - це єдина в світі мікроінтегрована портативна система життєзабезпечення, яка містить в собі більшу частину лікування та моніторингу, що відбувається у реанімаційному відділенні лікарні. Впродовж року, системами користувались низка медичного персоналу - від бойових медиків до рятівників на евакуаційних потягах.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-