Зеленський створив делегацію для участі України у засіданнях Єврокомісії з фармакопеї

Зеленський створив делегацію для участі України у засіданнях Єврокомісії з фармакопеї

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський створив делегацію України для участі у засіданнях Європейської комісії з фармакопеї у Страсбурзі (Франція).

Як передає Укрінформ, указ №155/2024"Про делегацію України для участі у засіданнях Європейської комісії з фармакопеї" від 13 березня опублікований на сайті глави держави.

До складу делегації увійшли голова Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Роман Ісаєнко (глава делегації), заступниця директора з якості державного підприємства "Український науковий фармакопейний центр якості лікарських засобів" Наталія Воловик, начальник фармацевтичного управління Міністерства охорони здоров'я України Тарас Лясковський (заступник глави делегації), начальник відділу експертизи матеріалів з якості, що подаються на перереєстрацію, департаменту фармацевтичної діяльності державного підприємства "Державний експертний центр Міністерства охорони здоров'я України" Петро Голодюк.

Читайте також: Президент подякував Єврокомісії: День вступу України до ЄС стає дедалі ближчим

Як повідомлялося, фармакопея - це нормативно-технічний документ, що встановлює вимоги до лікарського засобу, його пакування, умов і терміну зберігання та методів контролю якості.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-