Херсонська лікарня отримала мобільну амбулаторію

Херсонська лікарня отримала мобільну амбулаторію

Відео
Укрінформ
Одна із херсонських лікарень отримала мобільну амбулаторію вартістю близько 1,7 млн грн.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, передає Укрінформ.

"Одна із херсонських лікарень отримала мобільну амбулаторію, завдяки якій жителі Херсонської громади, у тому числі сіл та селищ, отримають доступ до якісних медичних послуг. Мобільну амбулаторію, придбання якої стало можливим за сприяння міжнародної спільноти, передала ГО "Ротарі Клуб Миколаїв". Вартість її - близько 1,7 млн грн", - повідомив він.

Як повідомляється, завдяки цій амбулаторії жителям Херсонської громади надаватимуть широкий спектр медичних послуг, серед яких – огляди, щеплення, стоматологічні послуги, невеликі операції, невідкладна медична допомога тощо.

"Медична допомога – пріоритетний напрямок для нас, тому що майже кожного дня, на жаль, у Херсонській громаді страждають люди. Багато медзакладів наразі пошкоджено, а мобільна амбулаторія допоможе медпрацівникам оперативно та в комфортних умовах лікувати людей у різних куточках громади», - зазначила перша заступниця начальника Херсонської МВА Наталя Чехута.

Читайте також: На Херсонщині працює мобільна амбулаторія

Вона подякувала благодійникам за те, що не залишають Херсонську громаду наодинці із проблемами, які створила російська агресія.

"Спільними зусиллями нам вдається забезпечити доступ до медичних послуг усіх людей, які залишаються в Херсонській громаді Дякую, що не лишаєтесь байдужими", - наголосила Чехута.

Як раніше повідомляв Укрінформ, Херсонводоканал отримав 6 спецмашин в рамках реалізації Компонента реагування на надзвичайні ситуації (CERC) «Проєкту розвитку міської інфраструктури-2».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-