Superhumans отримав від DFC страхування від військових ризиків на $25 мільйонів

Superhumans отримав від DFC страхування від військових ризиків на $25 мільйонів

Укрінформ
Урядова корпорація США з фінансування міжнародного розвитку (DFC) надала Superhumans Center страхування від військових ризиків на 25 млн дол.

Про це йдеться у пресрелізі БФ Superhumans, який є в розпорядженні Укрінформу.

«Медичний центр Superhumans, що безкоштовно надає послуги із протезування, реабілітації, реконструктивної хірургії та психологічної допомоги травмованим на війні, отримав від Урядової корпорації США із фінансування міжнародного розвитку (The U.S. International Development Finance Corporation, DFC) страхування політичних ризиків на суму 25 млн дол.», - ідеться в повідомленні.

У фонді зазначають, що довіра американського урядового агентства до Superhumans збільшить можливості центру для розширення і надання допомоги якомога більшої кількості українців.

Крім того, страхування політичних ризиків від сильного американського партнера - важливий сигнал ринку про те, що інвестори та донори мають підстави довіряти українським громадським організаціям та бізнесу.

DFC - одна із небагатьох організацій, що має унікальний ресурс для надання страхування політичних ризиків українським підприємствам і благодійним організаціям під час війни. Корпорація також надає боргове фінансування, інвестиції в акціонерий капітал, технічну допомогу для розвитку. Загальний портфель DFC в Україні становить понад 1 млрд дол.

Читайте також: МОЗ та Superhumans підписали угоду про партнерство й співпрацю

«Це рішення DFC надає опору як міжнародним, так і українським інвесторам, демонструє, що впровадження проєктів в Україні не лише можливе, але і має підтримку», - наголосила з нагоди підписання угоди перший віцепрем’єр-міністр - міністр економіки України Юлія Свириденко.

Як повідомлялося, Міністерство економіки та благодійна організація «Благодійний фонд «Суперлюди» (Superhumans) уклали угоду про партнерство та співпрацю, що має сприяти реінтеграції ветеранів війни в цивільне життя та залученню їх до створення власного бізнесу.

Згідно з підписаною угодою, Мінекономіки сприятиме залученню коштів донорів для фінансування центру Superhumans, створення навчального центру для ветеранів, а також нових центрів протезування та реабілітації у різних регіонах України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-