МОЗ та Superhumans підписали угоду про партнерство й співпрацю

МОЗ та Superhumans підписали угоду про партнерство й співпрацю

Укрінформ
Міністерство охорони здоров'я України та Superhumans Center підписали угоду задля консолідації зусиль щодо покращення якості послуг з фізичної реабілітації, доступності та якості протезування для постраждалих від війни людей.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«МОЗ та Superhumans підписали угоду про партнерство й співпрацю. Підписана угода передбачає консолідацію зусиль та реалізацію спільних проєктів задля покращення якості послуг з фізичної реабілітації для людей, які постраждали внаслідок війни, доступності та якості послуг протезування, включаючи високотехнологічні медичні послуги», – йдеться в повідомленні.

Міністр охорони здоровʼя України Віктор Ляшко зауважив, що МОЗ працює над розбудовою мережі реабілітаційних закладів по всій країні, аби безоплатна реабілітація в сфері охорони здоровʼя була доступна в кожній громаді, а також у спеціалізованих закладах.

«Superhumans давно вже більше ніж клініка. Це не просто ультрасучасний заклад реабілітації та протезування для постраждалих від війни. Це ціла екосистема, де панує філософія перемоги людини над обставинами, де люди відновлюються і фізично, і психічно», — сказав Ляшко.

Головний виконавчий директор Superhumans Center Ольга Руднєва підкреслила, що підписання угоди про співпрацю — важливий крок на шляху до розширення мережі центрів та наближення послуги до пацієнта, а також — забезпечення більшої кількості людей якісними протезами, реабілітацією та доступом до послуг найкращих світових хірургів.

Згідно з підписаною угодою, МОЗ та Superhumans співпрацюватимуть за такими напрямами:

  • розвиток та підтримка розгалуженої мережі надання послуг з реабілітації та протезування;
  • підвищення якості та доступності спеціальної медичної допомоги, включаючи послуги з протезування;
  • практичне впровадження сучасних підходів до протезування, реконструктивної хірургії, психологічної підтримки та реабілітації й інших видів медичних та реабілітаційних послуг; мультидисциплінарний підхід до лікування пацієнтів, зокрема пацієнтів, які втратили кінцівки.
Читайте також: Для військових безкоштовно: у Вінниці створили центр лікування болю та реабілітації

Йдеться про поглиблення співпраці шляхом проведення спеціальних консультацій із залученням кваліфікованих спеціалістів та експертів, організації та проведення спільних заходів, зустрічей з органами іноземних держав і міжнародних організацій з метою розширення мережі центрів надання послуг з реабілітації та протезування.

Як повідомляв Укрінформ, на забезпечення допоміжними засобами реабілітації цього року в Україні виділені понад ₴4,5 мільярда, тому немає потреби збирати гроші для тих, хто потребує протезування. Високофункціональний протез можна отримати за рахунок коштів бюджету.

Фото: МОЗ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-