YouTube запустив відео з покроковими інструкціями щодо надання першої допомоги

YouTube запустив відео з покроковими інструкціями щодо надання першої допомоги

Укрінформ
Відеохостинг YouTube представив функцію під назвою «Полиці з інформацією про надання першої допомоги», що містить покрокові відео, які показують людям, що робити, якщо вони стали свідками передозування наркотиків, серцевого нападу чи іншої події, яка загрожує життю.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNBC.

Відео від акредитованих медичних організацій відображатимуться вгорі відповідних результатів пошуку, щоб їх було легко знайти.

Користувачі YouTube у США зможуть знайти відео на 12 тем, включаючи серцево-легеневу реанімацію, судоми, задуху, кровотечу та психоз.

Більшість із відео тривають до двох хвилин.

«Вся ідея полягає у таймінгу, а також у спробі поділитися цією інформацією якомога легше», — сказав Гарт Грем, глобальний керівник відділу охорони здоров’я та громадського здоров’я YouTube.

Також він нагадав, що люди завжди повинні негайно телефонувати в екстрені служби у разі надзвичайної ситуації з людським здоров’ям.

Читайте також: Французькі лікарі розкритикували встановлення телемедичних кабін на вокзалах країни

Він також зазначив що ці відео не міститимуть реклами, а це означає, що YouTube, який належить Google, не зароблятиме на цих переглядах гроші.

Як повідомлялось, популярний відеохостинг YouTube посилює боротьбу з дезінформацією щодо лікування раку, яка поширюється на платформі. Там будуть видаляти відео з вмістом, що рекламує лікування раку, яке доведене як шкідливе чи неефективне, або вмістом, через який глядачі не хочуть звертатися до лікаря.

Фото: dpa

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-