Уряд спростив процедуру отримання ліцензій для банків пуповинної крові та клітин людини

Уряд спростив процедуру отримання ліцензій для банків пуповинної крові та клітин людини

Укрінформ
Кабінет міністрів вніс зміни до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності банків пуповинної крові, інших тканин і клітин людини.

Про це за підсумкам засідання уряду у Телеграмі повідомив постійний представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

"Внесено зміни до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності банків пуповинної крові, інших тканин і клітин людини згідно з переліком, затвердженим Міністерством охорони здоров’я, з метою приведення його у відповідність до ЗУ від 02.03.2019 N 139-IX "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення порядку ліцензування господарської діяльності", - повідомив він.

За словами Мельничука, спрощено процедуру отримання ліцензії на провадження господарської діяльності банків пуповинної крові, інших тканин і клітин людини, в частині, що стосується оформлення документів тощо.

Читайте також: Уряд дозволив бойовим медикам переливати кров на догоспітальному етапі

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет міністрів затвердив порядок участі правоохоронних органів у міжнародних антитерористичних заходах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-