У Рівненській обласній лікарні запрацював центр реабілітації

У Рівненській обласній лікарні запрацював центр реабілітації

Відео
Укрінформ
У Рівненській обласній клінічній лікарні запрацював центр реабілітації.

Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Центр реабілітації запрацював у Рівненській обласній клінічній лікарні. Відкрили його разом з міністром охорони здоровʼя Віктором Ляшком та керівником ВООЗ в Україні Ярно Хабіхтом", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у медзакладі лікуватимуть військових після травм і поранень. Також реабілітацію зможуть проходити цивільні.

В центрі встановили медичну бігову доріжку, мотомеди, шведські стінки, вертикалізатор, сходи для навчання ходьби, гімнастичні кушетки та інше обладнання. Також провели капітальний ремонт і розмістили 20 ліжок.

Як доповнив Коваль у Телеграмі, Рівненщина продовжує розвивати галузь реабілітації. Основою є Клеванський госпіталь, де цьогоріч розпочнуть будівництво нового хірургічного комплексу.

"Від нього підуть і ефективні центри по цілому регіону. Один із таких - обласний Центр реабілітації. Приємно, що тут є синергія ВООЗ, міністерства, обласних адміністрації та ради, а також колективу лікарні. До слова, послуги в Центрі будуть безкоштовними. Для цього обласна лікарня заключила договори з НСЗУ. Відповідно за послуги дорослим і дітям лікарні платитиме держава", - додав Коваль.

Читайте також: У столиці затвердили цільову програму підтримки киян-захисників - Кличко

Як повідомляв Укрінформ, у Рівному театр записує вистави для людей з порушенням зору.

Фото: ror.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-