Фонд Help For Ukraine передав столичним медикам діагностувальне обладнання

Фонд Help For Ukraine передав столичним медикам діагностувальне обладнання

Укрінформ
Волонтери благодійного фонду Help For Ukraine доставили до столичної лікарні «Феофанія» УЗД-апарат.

Про це повідомили Укрінформу у пресслужбі фонду.

“Благодійна організація «БФ Help For Ukraine» надала Центру урології та онкоурології лікарні «Феофанія» УЗД-апарат, що надійшов від давніх і надійних партнерів, представниками яких в Україні є фонд, - німецької фундації Medical e.V”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначили у лікарні, така допомога вкрай важлива, навіть для такої лікарні, як «Феофанія», що фінансується державою, проте під час війни відчуває все більші потреби в медтехніці та обладнанні. Це вже не перша гуманітарна місія фонду до «Феофанії» - минулого місяця для її пацієнтів привезли інвалідні візки, милиці, медичні бандажі, шовні та інші матеріали.

«Будь-хто з нас в силах допомагати Україні. І наш девіз – від допомоги до перемоги – саме про це. Коли живеш цим, тобі не потрібно нагадувати, що війна ще триває», – підкреслив віцепрезидент фонду Help For Ukraine Вілен Фаталов.

За словами президента фонду Степана Асланяна, «кожен заклик до друзів на Заході, кожен вантаж на фронт або в Херсон, Харків чи прифронтові села - все це складові боротьби з ворогом і неминучої великої перемоги України».

Читайте також: В одній зі столичних профільних клінічних лікарень модернізували хірургічне відділення

За даними пресслужби, загалом під регулярною опікою фонду знаходиться понад 100 лікарень, куди доставляється третина всієї кількості завезеного від іноземних партнерів гуманітарного вантажу - це сотні тонн гуманітарної допомоги у вигляді медикаментів і обладнання, з якого вже понад 150 одиниць - дороговартісного діагностувального.

Так, фонд за рік своєї діяльності передав машини «швидкої допомоги» та спецавто, апарати ШВЛ, гемодіалізу та УЗД, інкубатори для новонароджених, монітори пацієнта Drager, набори хірургії серця, ока та кардіо-, портативні ЕКГ, рентген-апарати Siemens, функціональні медичні ліжка, хірургічні столи та багато іншого обладнання.

Як повідомлялося, фонд Help for Ukraine допомагає облаштовувати укриття в столиці

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-