Тимошенко закликає партії Зеленського й Вакарчука об'єднатися на округах

Тимошенко закликає партії Зеленського й Вакарчука об'єднатися на округах

Укрінформ
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликала лідерів політичних сил "Слуга народу" та "Голос" об'єднати зусилля в деяких мажоритарних округах і висунути єдиних кандидатів.

Про це Тимошенко заявила під час з'їзду “Батьківщини” 10 червня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Справжні демократичні сили, які мають намір пройти до парламенту - а це партія "Батьківщина", "Слуга народу", партія "Голос" Святослава Вакарчука, - повинні об'єднатися на тих округах, де йдуть мастодонти того корумпованого режиму, який діяв п'ять років і зараз впав, - щоб вони не пройшли", - сказала Тимошенко.

Вона також заявила, що "Батьківщина" готова в новому парламенті об'єднатися в коаліцію з іншими демократичними проєвропейськими силами та запропонувати їм втілювати програму партії "Новий курс України".

"Наша партія налаштована в новому парламенті йти в сильну коаліцію з новим Президентом і з іншими демократичними проєвропейськими силами. І ще ж і надто, ми новій коаліції готові запропонувати дуже сильний план, а головне - зробити все, щоб цей план став реальністю. Ми хочемо запропонувати "Новий курс України". І створити не просто коаліцію, а назвати її, наприклад, коаліцією дій. Вже не змін, не обіцянок, не мрій, а коаліцією дій", - сказала Тимошенко.

При цьому вона вважає, що "Новий курс" має стати коаліційною угодою.

Читайте також: "Батьківщина" відкрила з'їзд

Тимошенко переконана, що Батьківщина, "Слуга народу" та інші демократичні сили, об’єднавшись, зможуть показати результат за сто днів.

Як повідомлялося, у Києві триває з'їзд партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", на якому планується, зокрема, затвердити список кандидатів у народні депутати в багатомандатному виборчому округу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-