На дільницю, де голосував Зеленський, проривалася напівоголена учасниця Femen

На дільницю, де голосував Зеленський, проривалася напівоголена учасниця Femen

Відео
Укрінформ
До дільниці, де мав голосувати кандидат у Президенти Володимир Зеленський, намагалася пройти напівоголена жінка з руху Femen.
Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

На вулиці перед дільницею, розташованою у приміщенні коледжу морського і річкового флоту в Оболонському районі Києва, де голосував шоумен і кандадат у Президенти Володимир Зеленський, стався невеликий інцидент - напівоголена жінка намагалася пройти до дільниці. Вона розстебнула пальто і опинилася топлес, а також кричала “Досить гвалтувати країну!”. Журналістам, які очікували Зеленського, вона заявила, що є представницею руху Femen.

Також на вулиці перед виборчою дільницею серед людей, які чекали на кандидата, було помічено молодиків спортивної статури, які представлялися журналістами.

Як повідомляв Укрінформ, 21 квітня в Україні відбувається повторне голосування на чергових виборах Президента України.

Читайте також: Зеленський проголосував на Оболоні у Києві

Голосування триватиме з 8 до 20 години, на закордонних виборчих дільницях голосування проводитиметься за місцевим часом країни перебування.

До виборчого бюлетеня включено двох кандидатів, які за підсумками першого туру виборів 31 березня одержали найбільшу кількість голосів, - шоумена Володимира Зеленського та чинного главу держави Петра Порошенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-