Зеленський каже, що посадить Коломойського, якщо той порушить закон

Зеленський каже, що посадить Коломойського, якщо той порушить закон

Укрінформ
Кандидат на пост Президента України Володимир Зеленський каже, що в разі обрання його главою держави садитиме за ґрати всіх, хто порушить закон, в тому числі свого бізнес-партнера, олігарха Ігоря Коломойського.
Про це він заявив під час передвиборчих дебатів на НСК "Олімпійський", відповідаючи на запитання Президента Петра Порошенка, чи готовий він сприяти притягненню до відповідальності Коломойського за виведені в офшори гроші з Приватбанку, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Що стосується пана Коломойського, то я скажу, що всі люди, які порушують закон, всі Свинарчуки, Гладковські, і якщо потім серед них буде Коломойський, всі сядуть за грати. Але сядуть не за два тижні, а сядуть тоді, коли порушать закон", - сказав Зеленський.

Він також наголосив, що іде в Президенти на один строк, і вважає, що главою держави не може бути олігарх, а лише людина з народу.

Дебати на НСК “Олімпійський” не є національними, передбаченими законодавством, тож це є передвиборчою агітацією, яка має оплачуватися штабами кандидатів у Президенти, а не за кошти державного бюджету.

Читайте також: Зеленський і Порошенко стали на коліна

Національні дебати відбудуться також у п’ятницю, 19 квітня, але на Суспільному телебаченні. Водночас, кандидат у Президенти Зеленський відмовився від участі в цих дебатах.

Другий тур виборів Президента відбудеться 21 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-