Уряд погодив передачу в управління Укрнафти арештованих активів Укрнафтобуріння

Уряд погодив передачу в управління Укрнафти арештованих активів Укрнафтобуріння

Укрінформ
Кабінет Міністрів погодив пропозицію АРМА щодо передачі в управління ПАТ «Укрнафта» арештованих активів ПрАТ «Видобувна компанія «Укрнафтобуріння».

Про це повідомив у Телеграмі постійний представник уряду у Верховній Раді України Тарас Мельничук, передає Укрінформ. 

«Погоджено, з метою запобігання ризику виникнення надзвичайних ситуацій в енергетичній сфері, <...> пропозицію Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, і Міністерства оборони щодо передачі в управління публічному акціонерному товариству «Укрнафта» активів, на які накладено арешт у кримінальному провадженні», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Укрнафтобуріння просить суд скасувати рішення про анулювання спецдозволу на Сахалінське родовище

Наголошується, що йдеться про 7 акцій ПрАТ «Видобувна компанія «Укрнафтобуріння», кожна з яких становить 0,0017 % статутного капіталу товариства.

Читайте також: АРМА й Укрнафта просять РНБО втрутитись у ситуацію довкола Сахалінського родовища

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів розпорядженням від 23 травня 2023 року погодився з пропозицією АРМА і Міноборони щодо передачі в управління ПАТ «Укрнафта» активів, на які накладено арешт у кримінальному провадженні, а саме: корпоративних прав у статутному капіталі ПрАТ «ВК «Укрнафтобуріння», ТОВ «Іст Юроуп Петролеум», ТОВ «Сахалінське», ТОВ «Сіріус-1».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-