У Сумах відкрили перший офіс «Зроблено в Україні»

У Сумах відкрили перший офіс «Зроблено в Україні»

Укрінформ
У Сумах відкрили перший офіс «Зроблено в Україні», який створено для підтримки мікро- та малого бізнесу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

«Ми розуміємо у яких складних умовах працюють українські підприємці. Особливо у прифронтових регіонах, де вести бізнес неспівмірно важче, аніж в тилових містах. Тому ми обрали Суми, як перше місто, де відкриваємо перший регіональний офіс «Зроблено в Україні». Він працюватиме на базі Сумського міського центру зайнятості. Тут підприємці зможуть отримати очно консультацію, їм допомагатимуть з оформленням документів на гранти та інші програми», - сказала перший віцепрем’єр-міністр України - міністр економіки України Юлія Свириденко.

За її словами, відновлення зруйнованої інфраструктури та економіки України неможливе без розвитку українського бізнесу. Головна задача економічного блоку уряду – стимулювати виробництво, залучати інвестиції у реальний сектор та посилювати несировинний експорт.

Читайте також: У межах платформи «Зроблено в Україні» Сумщина отримає цьогоріч понад ₴1 мільярд

«Наша стратегічна мета — змінити структуру економіки й наростити виробництво товарів із високою доданою вартістю. Саме така мета політики «Зроблено в Україні». В рамках неї на програми підтримки бізнесу ми заклали до бюджету понад 45 мільярдів гривень», - розповіла Свириденко.

Як повідомлялось, у межах платформи «Зроблено в Україні» Сумщина одержить цього року понад 1 млрд грн.

Фото: Мінекономіки

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-