Рада розгляне законопроєкт про ветеранське підприємництво

Рада розгляне законопроєкт про ветеранське підприємництво

Укрінформ
Верховна Рада найближчим часом має розглянути законопроєкт про ветеранське підприємництво у першому читанні.

Про це т.в.о. міністра у справах ветеранів Олександр Порхун заявив під час форуму "Підтримка ветеранського підприємництва: від національної до регіональної перспективи", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За принципом "рівний - рівному" ми повинні разом з вами сформувати на державному рівні закон України про ветеранську політику… На даний момент він перебуває у Комітеті соціальної політики, і вже наступного тижня буде включений у порядок денний Комітету для ухвалення його за основу та винесення в залу Верховної Ради для голосування в першому читанні", – сказав Порхун.

Він зазначив, що ухвалення цього закону дасть можливість закріпити на державному рівні ветеранське підприємництво, і в подальшому під нього розробити стратегію. За його словами, стратегія у міністерстві розроблялася ще до повномасштабного вторгнення, в 2021 році, але запустити її законних підстав не було.

Читайте також: Український ветеранський фонд вже профінансував понад 500 бізнес-проєктів ветеранів

Як повідомлялося, у Верховній Раді зареєстрований законопроєкт "Про ветеранське підприємництво", розроблений з метою створення сприятливих умов для започаткування та розвитку ветеранами власної справи, підвищення їхньої конкурентоспроможності, вирішення проблем реінтеграції в цивільне життя та сприяння сталому розвитку України в цілому.

Фото: RadioSvoboda.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-