Японія передає Україні техніку для експлуатації меліоративних систем

Японія передає Україні техніку для експлуатації меліоративних систем

Фото
Укрінформ
У межах грантової допомоги Японське агентство міжнародного співробітництва (JICA) за сприяння Мінагрополітики розпочало постачання сучасної техніки для експлуатації меліоративних систем.

Про це повідомляє Державне агентство меліорації та рибного господарства України у Фейсбуці, передає Укрінформ.

З️окрема, 27 лютого водогосподарські організації Держрибагентства отримали перші подарунки від дружнього народу Японії – два сучасних універсальні екскаватори-навантажувачі Кomatsu.

"Ця техніка призначена істотно покращити ефективність виконання ремонтних та доглядових робіт на об’єктах державної меліоративної інфраструктури в Україні", - зауважили у профільному відомстві.

Загалом за цим сегментом грантової допомоги передбачено постачання для водогосподарських організацій Держрибагентства понад 90 одиниць сучасної техніки провідних японських та світових виробників – екскаваторів, тракторів, бульдозерів, кранів, тралів, тягачів, пікапів, косарок, земснарядів тощо.

Читайте також: Україна та Японія підписали 56 документів про співпрацю та відбудову - Шмигаль

Як повідомлялося, японське агентство міжнародного співробітництва JICA у листопаді минулого року відновило роботу свого офісу в Києві після перерви, спричиненої вторгненням Росії в Україну.

Із допомоги, яку японський уряд обіцяв Україні, JICA опікується проєктами на суму близько 170 мільярдів єн, або понад $1,1 мільярда. Агентство вже надало генератори та технологічну допомогу для розмінування.

Фото: Державне агентство меліорації та рибного господарства України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-