В армію прийшло багато бізнесменів, які змінюють систему управління - засновник загону «Хартія»

В армію прийшло багато бізнесменів, які змінюють систему управління - засновник загону «Хартія»

Відео
Укрінформ
До української армії після початку повномасштабного вторгнення РФ приєдналося багато представників бізнесу, які змінюють у війську систему управління і роботу з людьми.

Про це розповів бізнесмен, доброволець, засновник добровольчого загону «Хартія» Всеволод Кожемяко у програмі Укрінформу «Лещенко запитує».

«Ми робимо реформу українського війська знизу, хочемо показати, як можна в Україні працювати за передовими світовими стандартами у військовій справі… Змінюється система управління, система навчання і роботи з людьми», - сказав він.

За словами Кожемяка, бізнесмени мислять системно і концептуально, розуміються на принципах управління. У війську є бізнесмени, які створили найсучасніші підрозділи керування дронами.

Він зазначив, що бізнес-процеси подібні до стандартів НАТО. «Якщо ти подивишся, як влаштовані натівські стандарти, то це просто бізнес-процеси - не заради прибутку, але побудовані таким чином, щоб система працювала автономно і постійно самовдосконалювалася», - зазначив доброволець.

Читайте також: Відновили роботу понад 80% малого та середнього бізнесу, які зупинялися через воєнні дії

Всеволод Кожемяко – український бізнесмен, засновник групи «Агротрейд», співзасновник благодійного фонду «Мир і порядок» і Харківської школи архітектури.

На початку повномасштабного вторгнення він створив добровольчий підрозділ «Хартія», який згодом став основою 13-ї бригади НГУ. Підрозділ брав участь у Слобожанському контрнаступі, у боях за Харків, Сватове та Бахмут.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-