Нафта дорожчає на тлі зростання китайського фондового ринку

Нафта дорожчає на тлі зростання китайського фондового ринку

Укрінформ
Ціни на нафту підвищуються в середу, 21 лютого, на тлі ослаблення долара США, а також упевненого зростання китайського фондового ринку завдяки очікуванням відновлення економіки КНР.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє enkorr.

Вартість квітневих ф'ючерсів на сорт Brent на лондонській біржі ICE Futures становить $82,66 за барель, що на $0,32 (0,39%) вище, ніж на закриття попередніх торгів. У вівторок ці контракти здешевшали на $1,22 (1,5%), до $82,34 за барель.

Ф'ючерси на нафту WTI на квітень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) зросли на $0,27 (0,35%), до $77,31 за барель. За підсумками попередніх торгів вартість цих контрактів зменшилася на $1,42 (1,8%), до $77,04 за барель.

Коливання цін на нафту залишаються в діапазоні $10 за барель із початку поточного року, трейдери продовжують стежити за ситуацією на Близькому Сході, а також оцінюють перспективи попиту.

Читайте також: Західні нафтові компанії отримали рекордні прибутки за час вторгнення РФ в Україну - Global Witness

«Нафтовий ринок залишається у вузькому діапазоні, і це показує, що трейдери поки не можуть ухвалити якихось рішень, – каже аналітик IG Asia Pte Йіп Джун Рон. – Ринок шукає відповідь на питання, що буде далі з погляду ширшої динаміки попиту й пропозиції»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-