Шмигаль обговорив з японськими бізнесменами домовленості Києва й Токіо

Шмигаль обговорив з японськими бізнесменами домовленості Києва й Токіо

Укрінформ
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль обговорив кроки з реалізації домовленостей України і Японії з представниками японського бізнесу.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Фейсбуці.

За словами Шмигаля, Україна та Японія відкривають нову сторінку у відносинах. Це засвідчили результати Конференції з економічного розвитку та відбудови в Токіо, де було підписано 56 документів. Частина з цих документів - між бізнесами, підкреслив очільник уряду.

"Обговорив практичні кроки реалізації цих домовленостей та конкретні проєкти з головами Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA), Банку Японії з міжнародного співробітництва (JBIC), Японської організації зовнішньої торгівлі (JETRO), головою Комітету економічної відбудови України Keidanren та представниками японського бізнесу", - зазначив Шмигаль.

Він повідомив, що подякував JICA за відкриття свого офісу в Києві.

Читайте також: Японія надала Україні грант у $100 мільйонів за Програмою екстреного відновлення

"Очікуємо найближчим часом на такий самий крок від JETRO. Це покращить координацію в реалізації започаткованих проєктів і дозволить надалі розвивати наше співробітництво", - додав Шмигаль.

Як повідомляв Укрінформ, Шмигаль заявив, що Японія має стати одним із лідерів економічного відновлення та відбудови України.

Фото: Денис Шмигаль, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-