Україна продасть арештовану яхту Медведчука - рішення уряду

Україна продасть арештовану яхту Медведчука - рішення уряду

Укрінформ
Кабінет Міністрів погодив проведення конкурсу з реалізації арештованої яхти Royal Romance, що належить сім’ї Віктора Медведчука.

Про це повідомила у Телеграмі голова Національного агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) Олена Дума, передає Укрінформ.

«У п’ятницю 16 лютого Кабінет Міністрів України погодив АРМА реалізацію 92-метрової яхти Royal Romance, що належить сім'ї Віктора Медведчука та знаходиться у Хорватії», - зазначила Дума.

Вона нагадала, що проведення конкурсу щодо реалізації активів у вигляді рухомого майна, яке перебуває за кордоном та передане АРМА для реалізації, здійснюється за погодженням з Кабінетом Міністрів України.

«Таке погодження сьогодні оформлено відповідним протокольним рішенням Кабінету Міністрів України», - додала очільниця Нацагентства.

Раніше окружний суд м.Спліт (Хорватія) ухвалив рішення про передачу Україні судна Royal Romance, заарештованого відповідно до санкцій Європейського Союзу, запроваджених проти політиків і посадовців, яких пов’язують із кремлем.

Читайте також: АРМА уклало перший договір про реалізацію арештованих активів

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України вдосконалив процедуру реалізації арештованих активів та впровадив можливість їх продажу за кордоном. Відповідні зміни були затверджені 14 листопада 2023 постановою Уряду №1250.

Фото: Matija Djanjesic/Shutterstock

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-