Польські фермери висипають зерно з українських фур, які стоять на кордоні - соцмережі

Польські фермери висипають зерно з українських фур, які стоять на кордоні - соцмережі

Відео
Укрінформ
На українсько-польському кордоні, у пункті пропуску "Ягодин-Дорогуськ" поляки почали трощити українські фури із зерном та висипати його на дорогу.

Відео з місця події оприлюднили у соцмережах, передає Укрінформ.

«Польські фермери-протестувальники намагаються висипати зерно з українських фур, що стоять на волинському пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ», - йдеться у дописі.

Як зазначається, за допомогою електроболгарки польські протестувальники розкрили кілька українських фур, через що зерно висипалося на дорогу. Хоча винуватців було зафіксовано на відео, поліція жодних заходів не вживала.

Як повідомляв Укрінформ, польські аграрії 9 лютого розпочали блокування доріг по всій країні, а також пунктів пропуску на польсько-українському кордоні. За словами організаторів страйку з незалежної профспілки фермерів «Солідарність», блокування доріг біля пунктів пропуску триватиме впродовж місяця, до 10 березня.

Читайте також: Польські фермери хочуть розширити блокування ще на два пункти пропуску з Україною

У листопаді 2023 року польські перевізники розпочали блокаду руху вантажівок поблизу трьох найбільших пунктів пропуску на кордоні з Україною: «Корчова – Краківець», «Гребенне – Рава-Руська», «Дорогуськ – Ягодин». Серед основних вимог – повернення практики дозволів для українських перевізників, скасованої угодою з Євросоюзом до 30 червня 2024 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-