Honda заявила про зворотний викуп акцій на понад $300 мільйонів

Honda заявила про зворотний викуп акцій на понад $300 мільйонів

Укрінформ
Японський автовиробник Honda Motor заявив про початок зворотного викупу акцій на 336 мільйонів доларів США після публікації фінансових результатів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Зворотний викуп акцій — це коли компанія викуповує власні акції, щоб зменшити кількість акцій, доступних на фондовому ринку.

За третій квартал у жовтні-грудні операційний прибуток Honda Motor зріс на 35% до 379,8 мільярда єна (2,5 млрд доларів).

За даними аналітиків LSEG, автовиробник підвищив свій прогноз операційного прибутку за весь рік на 4,2% до 1,25 трлн єна ($8,4 млрд) проти попередньої оцінки в 1,2 трлн єна і середнього прогнозу аналітиків у 1,271 трлн єна.

Читайте також: Honda відкличе 750 тисяч авто у США через дефект датчика подушки безпеки

Зазначається, що минулого місяця компанія Honda заявила, що її глобальні продажі зросли на 5,6% до майже 4 мільйонів автомобілів у 2023 році, завдяки стрибку продажів у Сполучених Штатах на 33%, що стало першим зростанням продажів на найбільшому ринку за вісім років.

Як повідомляв Укрінформ, один з найбільших у світі виробників мобільного мережевого обладнання Nokia заявила про початок зворотного викупу акцій на 600 млн євро після публікації фінансових результатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-