Honda відкличе 750 тисяч авто у США через дефект датчика подушки безпеки

Honda відкличе 750 тисяч авто у США через дефект датчика подушки безпеки

Укрінформ
Компанія Honda Motor Co заявила, що відкликає 750 тисяч автомобілів у Сполучених Штатах через дефект, пов'язаний з датчиком подушки безпеки пасажирського сидіння, який може неправильно спрацювати.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

Як повідомила у вівторок Національна адміністрація безпеки дорожнього руху США (NHTSA), датчик ваги переднього пасажирського сидіння може тріснути і викликати коротке замикання, що не дозволить подушці безпеки спрацювати належним чином. Дилери замінять датчики ваги сидінь.

Відкликанню підлягають деякі автомобілі Honda Pilot, Accord і Civic 2020-2022 модельних років, а також деякі автомобілі Honda CR-V і Passport 2020 і 2021 модельних років.

Читайте також: General Motors відкликає понад 300 тисяч авто через несправність задніх дверей

За даними компанії Honda, у період з червня 2020 року до січня цього року вона отримала понад 3 834 гарантійні претензії, але повідомлень про травми або смерті внаслідок цієї проблеми не надходило.

Як повідомляв Укрінформ, Honda Motor відкликає близько 2,5 мільйона автівок у США через ризик відмови паливного насоса, що може призвести до зупинки двигуна під час руху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-