Зеленський зустрівся з представниками оборонної промисловості та вручив нагороди

Зеленський зустрівся з представниками оборонної промисловості та вручив нагороди

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський зустрівся з керівниками та працівниками державних і приватних компаній оборонно-промислового комплексу та вручив державні нагороди.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на сайт глави держави.

Президент наголосив, що кожен із присутніх на зустрічі представляє потужні команди, які щоденно роблять великий внесок у загальну справу захисту нашої держави та людей. За словами Зеленського, загалом в оборонному комплексі України – близько 300 тисяч працівників.

Відео: Офіс Президента

Він висловив подяку всім, хто створює та розвиває українські оборонні виробництва, а також родинам працівників – за підтримку й допомогу.

«Я дякую вам за цей рік і бажаю, щоб у наступному ви всі й ми з вами стали ще сильнішою командою», – зауважив Президент.

За вагомий особистий внесок у розвиток оборонно-промислового комплексу України, самовідданість і професіоналізм, виявлені у створенні високотехнологічної продукції в умовах воєнного стану, багаторічну сумлінну працю Зеленський вручив представникам ОПК нагороди, зокрема орден князя Ярослава Мудрого V ступеня, ордени «За заслуги» ІI та ІIІ ступенів, княгині Ольги ІIІ ступеня, медалі «За працю і звитягу».

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці вересня представники 252 оборонних компаній з більш як 30 країн долучилися до першого міжнародного форуму індустрій у Києві.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-