На Харківщині та Дніпропетровщині внаслідок російських атак пошкоджені газопроводи

На Харківщині та Дніпропетровщині внаслідок російських атак пошкоджені газопроводи

Укрінформ
Внаслідок російських атак були пошкоджені газопроводи на Харківщині та Дніпропетровщині, є відключені споживачі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

«Внаслідок російських атак були пошкоджені газопроводи на Харківщині та Дніпропетровщині, є відключені споживачі», - йдеться у повідомленні.

У Полтавській області через падіння уламків дрона знеструмлювалась повітряна лінія 35 кВ, яка живить побутових споживачів. На ранок усі зі світлом.

У Херсоні енергетики підключили 134 споживачі. Всього у місті знеструмлено понад 14 тисяч клієнтів. В області заживили 7 населених пунктів, без світла залишаються 45 населених пунктів.

Читайте також: Унаслідок обстрілу з боку РФ постраждала прифронтова ТЕС

На Миколаївщині внаслідок бойових дій знеструмлювались майже 500 споживачів, на ранок усіх заживлено.

Через бойові дії також відсутнє енергопостачання 137 населених пунктів на Донеччині, 63 - у Запорізькій області, 56 - Сумщині та 14 населених пунктів на Чернігівщині, а також 16, тис. споживачів на Харківщині та 1,7 тис. споживачів на Дніпропетровщині.

Через технологічні причини без світла залишилися 13 населених пунктів на Сумщині. Внаслідок негоди знеструмлені 159 населених пунктів на Донеччині та 21 - на Харківщині.

Як повідомлялося, станом на ранок 21 грудня, попри обстріл прифронтової теплоелектростанції, виробництво електроенергії в Україні покриває споживання.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-