У чергах на кордоні стоять близько 4 тисяч вантажівок

У чергах на кордоні стоять близько 4 тисяч вантажівок

Ексклюзив
Укрінформ
У чергах на кордоні з Польщею на вʼїзд до України перебуває 2,4 тис. вантажівок.

Про це речник Держприкордонслужби Андрій Демченко сказав кореспондентові Укрінформу.

«На напрямках, де блокування продовжується, за інформацією польських прикордонників, станом на ранок очікують 2400 вантажівок: Шегині – 1200, Рава-Руська – 550, Краківець – 650», - повідомив речник.

За його словами, пункт пропуску «Ягодин» розблоковано, кількість перетинів кордону збільшилася. За минулу добу кордон на цьому напрямку перетнуло більше 1200 вантажівок.

На словацькому кордоні, станом на ранок, в бік України на напрямку пункту пропуску «Ужгород» очікувало 450 вантажівок. Тимчасово припинилося блокування руху вантажних транспортних засобів, які прямують з України, сказав Демченко.

В еЧерзі на виїзд з України на ранок зареєстровано майже 1000 вантажівок.

Читайте також: Три пункти пропуску з Польщі досі заблоковані - у чергах на в'їзд стоять 2600 фур

На кордоні з Угорщиною рух іде, але черги присутні. Станом на ранок в бік України на напрямку пункту пропуску «Тиса» очікувало проїзду 250 вантажівок.

На кордоні з Румунією станом на ранок в бік України на напрямку пункту пропуску «Порубне» очікувало проїзду 870 вантажівок.

Як повідомлялось, за інформацією, яка надійшла 15 грудня ввечері українським прикордонникам, рух вантажних автомобілів на в'їзд у Словаччину перед пунктом пропуску «Вишнє Нємецке» представниками словацьких перевізників було розблоковано на невизначений термін, після чого оформлення вантажних транспортних засобів на виїзд із України розпочалося у штатному режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-