Словацькі перевізники пропустять ще 20 українських фур і заблокують кордон

Словацькі перевізники пропустять ще 20 українських фур і заблокують кордон

Ексклюзив
Укрінформ
Словацькі перевізники пропустять два десятки українських вантажівок, які встигли протягом дня 11 грудня оформити українські митники.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила речниця Закарпатської митниці Вікторія Сенгетовська.

«Словаки почали блокувати український кордон і не пропускають на в’їзд в країну українські вантажівки. Блокада розпочалася з 16 години за київським часом, але сторони дійшли домовленості, що ті фури, які були оформлені протягом дня сьогодні нашими митниками переходять на ту сторону і їх продовжують оформлювати. А решта вже наші не оформлюють», - зазначила Сенгетовська.

Читайте також: Словацькі перевізники заблокували рух вантажівок через пункт пропуску «Вишнє Нємецке»

За її словами, наразі є 20 таких машин, їх словаки пропустять і потім в рамках цієї акції словацьких перевізників більше вантажівки на українських номерах з КПП «Ужгород» на Словаччину пропускати не будуть. Українські митники радять іншим машинам їхати на сусідні КПП з Угорщиною та Румунією і там проходити митний кордон та виїжджати до країн ЄС.

Як повідомляв Укрінформ, представники спілки перевізників Словаччини 11 грудня о 16:10 заблокували рух вантажного автотранспорту через пункт пропуску «Вишнє Нємецке».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-