АМКУ оштрафував дві компанії на біль як ₴6,7 мільйона за змову на аукціоні

АМКУ оштрафував дві компанії на біль як ₴6,7 мільйона за змову на аукціоні

Укрінформ
Антимонопольний комітет України оштрафував ТОВ «Укрспецпоставка» та ТОВ «Офіс інвестицій» (перейменовано на ТОВ «Спиртовий завод «Лопатин») на понад 6,7 млн грн за змову під час аукціону з продажу майна ДП "Укрспирт".

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба АМКУ.

Зазначається, що Комітет під час розслідування справи встановив, що ці компанії узгодили свою поведінку задля усунення конкуренції під час аукціону. Доведено, що відповідачі спільно вели господарську діяльність та заздалегідь домовилися про результати аукціону.

Аукціон із продажу окремого майна Лопатинського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт» проводило регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях. Сума укладеного за результатами аукціону договору становила 60,01 млн грн з ПДВ.

Читайте також: АМКУ оштрафував на ₴50 мільйонів дві іноземні компанії за концентрацію без дозволу

Як повідомляв Укрінформ, АМКУ у вересні 2023 року оштрафував три компанії на 14,39 млн грн за змову на аукціоні з продажу окремого майна Залозецького місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП "Укрспирт".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-