Фонд розвитку інновацій обрав 15 найкращих стартапів року

Фонд розвитку інновацій обрав 15 найкращих стартапів року

Інфографіка
Укрінформ
Фонд розвитку інновацій обрав 15 найкращих українських стартапів, які розвиваються й створюють інноваційні розробки в умовах війни.

Про це повідомила у Телеграмі пресслужба Міністерства цифрової трансформації, передає Укрінформ.

«Фонд розвитку інновацій уперше обрав 15 найкращих українських стартапів. Це компанії, які зробили вагомий внесок у розвиток стартап-екосистеми, продовжують розвиватися й створювати інноваційні розробки навіть в умовах війни», - йдеться в повідомленні.

За інформацією Мінцифри, стартапом року став проєкт S.lab, який виготовляє екологічне біорозкладне пакування. У 2023 році S.lab переміг на IT Arena й отримав $10 тис.

Зазначається, що за чотири роки роботи Фонду розвитку інновацій вдалося залучити $8,7 млн на розвиток та масштабування понад 380 стартапів. Також на базі фонду був запущений defense-tech-кластер Brave1 для посилення обороноспроможності країни і започатковано співробітництво зі світовими інституціями — від Amazon до Payoneer.

Читайте також: У стартап-конференції Slush взяли участь 13 українських компаній

Як повідомлялося, Polish-Ukrainian Startup Bridge спільно з партнерами, Українським фондом стартапів та Варшавською фондовою біржею, провів масштабний аналіз української стартап-екосистеми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-