У парку Межигір'я підпільно виробляли фальсифіковані продукти - БЕБ

У парку Межигір'я підпільно виробляли фальсифіковані продукти - БЕБ

Фото
Укрінформ
Бюро економічної безпеки викрило масштабне виробництво фальсифікованої харчової продукції у парку Межигір’я.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба БЕБ.

"Детективи Бюро економічної безпеки України викрили групу осіб, яка організувала виготовлення та розповсюдження підробленої харчової продукції під виглядом відомих українських та міжнародних торговельних марок. Виробництво фальсифікату здійснювали на території м. Києва та Київської області, зокрема в парку Межигір’я", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Дніпропетровщині викрили нелегальний НПЗ – фальсифікат збували по всій країні

Для масового виробництва та фасування солодощів, кави, бакалійних товарів (спецій, кавових та какао виробів, вермішелі швидкого приготування), вафель, жувальної гумки та іншої фальсифікованої продукції використовували спеціальне обладнання.

Співробітники БЕБ провели обшуки на складах у Києві та області, у приміщеннях на території парку «Межигір’я» та виявили лінії автоматичного фасування та маркування, фасувальні ємності з логотипами відомих торговельних марок, великі обсяги сировини, з якої виготовлялась контрафактна продукція, продукцію без документального підтвердження тощо.

За результатами обшуків детективи БЕБ вилучили 5 автоматичних ліній, 20 верстатів для пакування та нанесення логотипів, 6 ліній для пакування продукції.

Вага вилученої контрафактної продукції, сировини для її виготовлення, пакувальних засобів тощо становить орієнтовно 200 т.

Як повідомлялось, аналітики Бюро економічної безпеки з початку 2023 року упередили розтрату 1,1 млрд грн бюджетних коштів на закупівлях.

Фото: БЕБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-