Державна митна служба та єЧерга розширили обмін інформацією

Державна митна служба та єЧерга розширили обмін інформацією

Укрінформ
У системі єЧерга з’явилася можливість автоматичного порівняння інформації щодо вантажного транспорту з даними про перетин кордону.

Про це повідомила Державна служба України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека) у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Цього тижня розширено обмін інформацією з базою даних Державної митної служби України. Тепер система єЧерга в автоматизованому режимі порівнює номер вантажівки та країну її реєстрації з інформацією, яка була внесена при перетині кордону», - йдеться в повідомленні.

В Укртрансбезпеці наголошують, що завдяки новій можливості в електронній черзі залишатимуться тільки верифіковані машини, що дозволить запобігти зловживанням із чергою.

Зокрема, створити запис в єЧерзі можна лише за умови, що машина знаходиться в Україні в момент запису в чергу і її номер та країна реєстрації були вказані достовірно. Крім того, створити запис можливо, якщо система може верифікувати дані про машину.

Читайте також: Зварич: Блокування польськими перевізниками кордону ставить під загрозу «коридори солідарності»

Як повідомлялося, у сервісі єЧерга зʼявився новий розділ “Статистика”, де зібрана основна аналітика про послугу та перетин кордону. Відтепер користувачі зможуть аналізувати дані на основі електронних черг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-