У Вінниці розпочалася Перша національна конференція «Хлібна індустрія»

У Вінниці розпочалася Перша національна конференція «Хлібна індустрія»

Укрінформ
У Вінниці 17 серпня 2023 року розпочалася Перша національна конференція «Хлібна індустрія».

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у Вінницькій ОВА.

«Вінниччина приймає Першу національну конференцію «Хлібна індустрія». Упродовж двох днів фахівці галузі, експерти, науковці, народні депутати та урядовці обговорюватимуть виклики, які виникають перед виробниками хліба у зв'язку з повномасштабною війною. Окрім того, обговорюватимуться перспективи галузі і можливості грантової підтримки від міжнародних партнерів», - повідомили в ОВА.

У відомстві зазначили, що конференцію проводять Всеукраїнська асоціація пекарів, Спілка «Борошномели України» та Agro Marketing Agency.

Програмою конференції передбачені виступи експертів з питань харчової індустрії UNIDO і Програми USAID з аграрного і сільського розвитку АГРО, представників Міністерства аграрної політики та продовольства України і народних депутатів України тощо.

Читайте також: Світові ціни на пшеницю зростуть ще на 25-30% - депутат

У ході конференції обговорюватимуться проблеми якості української сировини для виробництва хліба, взаємодія хлібопекарських підприємств із постачальниками та споживачами, а також стан і перспективи галузі та технологічні виклики хлібної індустрії.

Окремими блоком конференції стануть питання фінансування хлібної галузі та залучення кредитів, грантів і поповнення обігових коштів підприємств.

Окрім того, учасники конференції відвідають Вінницьку харчосмакову фабрику.

Читайте також: В Україні продовжили регулювання цін на деякі продукти у період воєнного стану

Як повідомлялося, Міністерство аграрної політики та продовольства України покращило прогноз цьогорічного врожаю зернових культур до 56,4 млн тонн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-