У Трускавці побудують завод мінеральних вод за німецьким проєктом

У Трускавці побудують завод мінеральних вод за німецьким проєктом

Укрінформ
У місті Трускавець на Львівщині побудують завод мінеральних вод за німецьким проєктом. 

Про це журналістам повідомив Трускавецькій міський голова Андрій Кульчицький у ході Міжнародного курортно-рекреаційного форуму, передає кореспондент Укрінформу.

«У нас завдяки приватним інвестиціям в межах міста має будуватися величезний, сучасний завод мінеральних вод «Трускавецька». Сам завод, який планується будувати, його розрахункова вартість – десь не менше 35 млн доларів», - сказав мер.

Він додав, що зараз вже пройшли переговори про закупівлю земельної ділянки, провели вже геологічну розвідку, і в Німеччині замовили проєктантів, які проводять проєктні роботи. 

«Завод планується побудувати на викупленій приватній ділянці в межах Трускавця. Інвестор оплачує гроші, а німецька якість проєкту гарантує безпечність виробництва», - додав Кульчицький.

Читайте також: На танковому заводі Rheinmetall в Україні працюватимуть місцеві спеціалісти - керівник концерну

Як повідомлялося, за словами мера Андрія Кульчицького, у Трускавецьку громаду Львівської області у цьому 2023 році зайшло 100 млн доларів інвестицій, і ця тенденція продовжиться.

У Трускавці на Львівщині 29 – 30 червня проходить Міжнародний курортно-рекреаційний форум, на якому фахівці обговорюють розроблення концепції ефективної системи курортної реабілітації для осіб, постраждалих від війни.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-