Укрнафта та АРМА уклали договір про управління арештованими активами Сахалінського родовища

Укрнафта та АРМА уклали договір про управління арештованими активами Сахалінського родовища

Укрінформ
Укрнафта та АРМА підписали договори на управління активами – корпоративними правами в статутному капіталі підприємств, які здійснюють видобувну діяльність на Сахалінському нафтогазоконденсатному родовищі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії.

«ПАТ «Укрнафта» та Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, підписали договори управління активами – корпоративними правами в статутному капіталі підприємств ТОВ «Іст Юроуп Петролеум», ТОВ «Сахалінське», ТОВ «Сіріус-1» та ПрАТ «ВК «Укрнафтобуріння», які здійснюють видобувну діяльність на Сахалінському нафтогазоконденсатному родовищі та на які було накладено арешт у кримінальному провадженні», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, ПАТ «Укрнафта» приступить до управління активами після отримання від Антимонопольного комітету України дозволу на концентрацію, за яким ПАТ «Укрнафта» та Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, звернулися 1 червня 2023 року.

Читайте також: Суд повторно арештував акції «Укрнафтобуріння» Коломойського

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України Розпорядженням № 454-р від 23 травня 2023 р. погодився з пропозицією Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, і Міністерства оборони щодо передачі в управління ПАТ «Укрнафта» активів, на які накладено арешт у кримінальному провадженні, а саме – корпоративних прав в статутному капіталі ПрАТ «ВК «Укрнафтобуріння», ТОВ «Іст Юроуп Петролеум», ТОВ «Сахалінське», ТОВ «Сіріус-1».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-