«АрселорМіттал Кривий Ріг» призупинив виплавку сталі через перебої з електрикою

«АрселорМіттал Кривий Ріг» призупинив виплавку сталі через перебої з електрикою

Укрінформ
ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» призупинило виплавку сталі та виробництво прокату. В роботі залишається обмежена кількість потужностей.

Про це підприємство повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Наявних обсягів електроенергії не достатньо, щоб підтримувати виробництво навіть на рівні 20% потужності. «АрселорМіттал Кривий Ріг» тимчасово припинив виплавку сталі та виробництво прокату», - йдеться в повідомленні.

Наразі в роботі залишаються коксові батареї №№ 5, 6. Ще дві коксові батареї (№№ 3, 4) та доменна піч №6 перебувають у режимі гарячої консервації. Обидва кар’єри підприємства та фабрики ГЗК – знеструмлені.

Зазначається, що підприємство повернеться до нормального режиму роботи, як тільки фахівцям вдасться поновити енергетичну інфраструктуру України.

Читайте також: Електрику подали до всіх областей, триває підключення побутових споживачів – ОП

Як повідомлялося, 10 жовтня росія здійснила першу масовану ракетну атаку по території України. Внаслідок обстрілу було пошкоджено близько 70 об'єктів, з яких 29 об'єктів критичної інфраструктури. 15 листопада росіяни завдали чергового масового удару по енергетичних об’єктах. Атака на енергосистему стала найбільшою з початку російської агресії. Унаслідок масованої ракетної атаки рф 23 листопада пошкоджено об'єкти енергетичної інфраструктури України, у всіх регіонах відбуваються аварійні відключення, у багатьох населених пунктах електроенергії немає відучора.

Фото: АрселорМіттал Кривий Ріг

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-