Nike повністю йде з росії

Nike повністю йде з росії

Укрінформ
Американський виробник взуття та одягу Nike Inc. ухвалив рішення про повний вихід із російського ринку на тлі агресії рф проти України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Bloomberg.

«Nike Inc. прийняла рішення покинути російський ринок», - заявили у компанії.

У компанії також додали, що їхнім пріоритетом нині є забезпечення повної підтримки своїх співробітників у рф та відповідальне скорочення своїх операцій в росії протягом найближчих місяців.

Читайте також: Nike припиняє співпрацю з московським «Спартаком»

Зазначається, що найбільший у світі виробник спортивного одягу зупинив продажі в росії на початку цього року після вторгнення рф в Україну, сказавши клієнтам, що не може гарантувати поставки продукції.

Всього у росії було понад 100 магазинів Nike.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці травня російські ЗМІ опублікували новину проте, що американський виробник взуття та одягу Nike не продовжив франчайзингову угоду з Inventive Retail Group (IRG), якій належить найбільша в росії монобрендова мережа магазинів американського ритейлера.

З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну міжнародні союзники та партнери запровадили жорсткі для російської економіки пакети санкцій, а також експортні обмеження. Сотні компаній оголосили про припинення роботи у рф і вихід зі спільних проєктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-