«Нехай щастить у подорожі на Місяць»: Байден не погодився з Маском в оцінці економіки США

«Нехай щастить у подорожі на Місяць»: Байден не погодився з Маском в оцінці економіки США

Укрінформ
Джо Байден з іронією прокоментував песимістичну оцінку стану економіки США, яку висловив американський мільярдер Ілон Маск.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Голос Америки.

Під час виступу з промовою, присвяченою економіці США, у Байдена поцікавилися, як він оцінює нещодавній лист Маска до працівників його компанії Tesla. У цьому листі мільярдер зауважив, що має "надзвичайно погане передчуття стосовно економіки".

У відповідь Байден нагадав, що інші виробники електромобілів збільшують інвестиції, і це може свідчити про їхній оптимізм стосовно економіки.

Читайте також: На відкриття першої фабрики Tesla в Європі прийшли Маск і Шольц

"Маю сказати, що поки Ілон Маск так говорить, Ford значно нарощує інвестиції. Гадаю Ford збільшує інвестиції у виробництво нових електромобілів, матиме 6 тисяч нових працівників, членів проспілок... Колишня Сhrysler Corporation, Stellantis, також робить подібні інвестиції у виробництво електромобілів. Intel додає 20 тисяч нових робочих місць у виробництво чіпів", - навів приклади президент США.

При цьому він висловив іронічне зауваження на адресу Маска: "Нехай йому щастить у подорожі на Місяць".

Читайте також: Tesla втратила $126 мільярдів після того, як Маск купив Twitter

Як зазначається, у промові Байден також наголосив, що кількість робочих місць, створених у США у травні, перевищила очікування, а це є ознакою гарних економічних перспектив. Американський лідер висловив упевненість в тому, що економіка здатна швидко подолати виклики підвищеної інфляції, зокрема зростання цін на продовольчі продукти та бензин.

Нагадаємо, виконавчий директор компанії Tesla Ілон Маск розіслав усім своїм підлеглим електронний лист з вимогою повернутися з віддаленої роботи до офісів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-