Danone, Nestle, Unilever та P&G залишаються в рф і фінансують війну проти України – Подоляк

Danone, Nestle, Unilever та P&G залишаються в рф і фінансують війну проти України – Подоляк

Укрінформ
Міжнародні компанії Danone, Nestle, Unilever та P&G залишаються в російській федерації і сплачують там податки, фінансуючи війну проти України.

Про це повідомив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у Телеграмі, передає Укрінформ.

За його словами, директори Danone, Nestle, Unilever та P&G завжди воліли у своїх рекламних кампаніях використовувати усміхнених дітей, адже це створення ілюзії сімейної теплоти. В результаті споживач "танув" і купував товар.

"Гадаю, зараз рекламні кампанії цих «продавців смерті» мають бути побудовані на чорно-білих знімках загиблих українських дітей. Крупним планом. З жахливими деталями. З мертвими очима. Щоб буквально шокувало й назавжди вкарбовувалося у пам'ять мільйонів споживачів по всьому світу. І з гаслами відповідними: "Ви їсте цей кривавий шоколад, щоб росіяни із задоволенням убивали цих українських дітей", - зазначив Подоляк.

Він зауважив, що відтепер і назавжди необхідно запам'ятати, що "всі ці бренди навмисне, добровільно, з великою жадібністю оплачували криваву війну росіян проти України".

"Що потрібно робити? Все просто. Назавжди запам'ятати ці назви, які стали синонімами зла. Саме ці фірми сидять зараз із задоволенням у рф, сплачують податки, постачають туди продукти харчування і просто радіють із того, що за ці гроші росіяни жорстоко бомбардують наші міста та вбивають наших людей", - наголосив радник керівника ОП.

Також він додав, що наразі потрібні системні юридичні претензії в усіх юрисдикціях до цих фірм-людожерів, які фінансують масові вбивства", та протести у країнах/містах, де розташовані головні офіси цих компаній.

"Щоб вони ходили з переляканими фізіономіями і щоб їхня репутація була зруйнована. Треба розхитувати цих циніків. Як ні, то крові буде багато", - підкреслив Подоляк.

Як повідомляв Укрінформ, 17 березня Прем'єр-міністр Денис Шмигаль поговорив з головним виконавчим директором Nestle Марком Шнайдером про неетичність роботи компанії в росії, але не знайшов порозуміння.

24 лютого російський президент володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-