Україна планує відкрити регулярне авіасполучення із Сербією

Україна планує відкрити регулярне авіасполучення із Сербією

Укрінформ
Україна планує відкрити регулярне повітряне сполучення із Сербією.

Розпорядження про підписання відповідної міжурядової угоди Кабінет Міністрів України вже схвалив, передає Укрінформ із посилання на пресслужбу Міністерства інфраструктури.

Як зазначив міністр інфраструктури Владислав Криклій, уряд уповноважив голову Державної авіаційної служби Олександра Більчука підписати угоду.

"Попри пандемію та кризу у світовій авіації ми продовжуємо роботу з розширення переліку країн, з якими співпрацюємо в авіаперевезеннях, і проходимо необхідні внутрішньодержавні процедури для укладення майбутніх угод", - прокоментував міністр.

Криклій додав, що укладення цієї угоди дасть змогу створити двосторонню договірно-правову базу, необхідну для здійснення регулярних повітряних перевезень між Україною та Сербією. Це, своєю чергою, сприятиме активізації двосторонніх зв’язків, налагодженню та розширенню ефективних двосторонніх економічних відносин, а також дасть змогу лібералізувати ринок повітряних перевезень між обома країнами.

Читайте також: Шмигаль сказав, коли Україна може підписати угоду про «відкрите небо» з ЄС

Як повідомлялося, 5 листопада 2020 року Верховна Рада ратифікувала протокол про повітряне сполучення між Україною та Катаром.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-