Уряд уповноважив міністра фінансів підписувати векселі у нацвалюті на користь МВФ

Уряд уповноважив міністра фінансів підписувати векселі у нацвалюті на користь МВФ

Укрінформ
Кабінет міністрів уповноважив міністра фінансів Сергія Марченка підписувати непереказні, безпроцентні векселі у національній валюті на користь Міжнародного валютного фонду.

Відповідне розпорядження № 473-р від 29 квітня опубліковане на Урядовому порталі.

"Уповноважити міністра фінансів Марченка Сергія Михайловича підписувати непереказні, безпроцентні векселі у національній валюті на користь Міжнародного валютного фонду за кредитними програмами у частині сум запозичень, що зараховуються до державного бюджету, відповідно до розділу 4 статті III Статей Угоди Міжнародного валютного фонду", - зазначається в документі.

Також Кабмін розпорядженням № 472-р уповноважив Марченка підписати Угоду між урядом України та урядом Султанату Оман про уникнення подвійного оподаткування стосовно податків на доходи і капітал та запобігання податковим ухиленням і уникненням та Протокол до неї.

Читайте також: Мінфін вперше з кінця березня вийде на аукціон з ОВДП

Крім того, уряд уповноважив міністра фінансів підписати Протокол між урядами України і Об’єднаних Арабських Еміратів (розпорядження № 471-р) та протокол про внесення змін до Конвенції між урядамм України і Австрії (розпорядження № 470-р) про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовно податків на доходи і на майно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-