Кабмін заборонив приватизовувати Миколаївський бронетанковий

Кабмін заборонив приватизовувати Миколаївський бронетанковий

Укрінформ
Кабінет міністрів ухвалив низку рішень для посилення безпеки держави та громадян.

Про це повідомляє пресслужба КМУ.

"Уряд, зокрема, заборонив ввезення в Україну залізничних вагонів з Російської Федерації з 20 листопада 2019 року, а не 1 березня 2020 року, як передбачалось раніше", - йдеться у повідомленні.

Крім того, Кабмін включив Миколаївський бронетанковий завод до переліку об’єктів державної власності, які не підлягають приватизації, як такий, що має стратегічне значення для економіки і безпеки України.

Читайте також: Зеленський вимагає поліпшити умови праці на заводах Укроборонпрому

Уряд також продовжив комплексну програму протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей. Це дасть змогу створити сучасний кол-центр на 169 працівників, де цілодобово та безоплатно не менш як 16 операторів реагуватимуть на випадки домашнього насильства, надаватимуть консультаційну та психологічну допомогу, передаватимуть ці дані у правоохоронні органи для реагування.

За рішенням уряду до реєстру буде підключено одночасно близько 10 тисяч користувачів, щоб забезпечити міжвідомчий інформаційний обмін між правоохоронними органами, органами прокуратури, Мінсоцполітики та іншими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-