Ощадбанк цьогоріч наростив кредитний портфель малого бізнесу на 480 мільйонів

Ощадбанк цьогоріч наростив кредитний портфель малого бізнесу на 480 мільйонів

Укрінформ
Кредитний портфель мікро-, малого та середнього бізнесу (МСБ) Ощадбанку з початку 2019 року зріс більш ніж на 480 млн грн і перевищив 4,5 млрд грн.

Про це повідомляє прес-служба банку.

"З початку 2019 року кредитний портфель мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку зріс більш ніж на 480 млн грн і перевищив 4,5 млрд", - йдеться в повідомленні.

З них 2,0 млрд грн спрямовано на фінансування агропромислових підприємств. Загалом з моменту запуску програми «Будуй своє» банк видав клієнтам ММСБ понад 3,4 тис. кредитів. Така динаміка забезпечила Ощадбанку місце в ТОП-5 банків за кредитним портфелем малого і середнього бізнесу.

Читайте також: Ощадбанк та USAID підтримають нову модель ринку електроенергії

В Ощадбанку представлено повну лінійку продуктів, яка задовольняє всі потреби в фінансуванні клієнтів ММСБ: кредити на поповнення обігових коштів та на придбання основних засобів виробництва, овердрафти, кредити під депозит, документарні операції, авалювання векселів. За програмою мікрокредитування «Будуй своє» можна отримати кредит до 5 млн грн, кредити до 250 тис. грн. можливі без застави. Цей продукт розроблено за допомогою Німецько-українського фонду та Франкфуртської школи фінансів і менеджменту за сприяння стратегічного партнера Ощадбанку – Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-