Світовий банк за 25 років вклав в українські проекти $11,6 мільярда

Світовий банк за 25 років вклав в українські проекти $11,6 мільярда

Укрінформ
Міністр фінансів Олександр Данилюк у п'ятницю, 1 вересня, взяв участь у черговому спільному перегляді портфеля проектів Світового банку в Україні.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Данилюк підкреслив, що 3 вересня виповнюється 25 років членства України у Світовому банку, і подякував за інвестиційну, технічну та консультативну допомогу, надану організацією в рамках співпраці.

"Упродовж 25 років на фінансування інвестиційних проектів в Україні було виділено 11,605 млрд доларів. Кошти були спрямовані на інституційний розвиток органів державної влади, підтримку окремих напрямів й проектів в пріоритетних галузях та сферах, а також системні проекти, спрямовані на підтримку реформ й збалансування державного бюджету України", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Мінекономіки назвало найбільших міжнародних донорів України

Зазначається, що перегляд портфеля відбувається для оцінки статусу виконання проектів, після чого узгоджуються подальші кроки для забезпечення їх успішної реалізації.

Крім того, обговорюється стан виконання Плану заходів із впровадження портфеля інвестиційних проектів в Україні, затвердженого під час попереднього спільного перегляду, а також затверджується План заходів на наступне півріччя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-