GT почав імпорт природного газу в Україну

GT почав імпорт природного газу в Україну

Укрінформ
GT Group почала імпорт природного газу з Європи.

Про це йдеться в повідомленні компанії, інформує oilnews.com.ua.

Перші тестові обсяги газу вже надійшли в Україну. Всього у GT підписано низку контрактів з європейськими контрагентами. Торгівлею природним газом внутрішнього видобутку компанія займається з 2016 р.

Як повідомляв OilNews, 29 червня Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) і видала ТОВ «Газтрон-Україна» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу на територію України.

Згідно із законодавством, з 1 липня ПАТ «Укртрансгаз» не приймає заявки на транспортування газу від компаній, що не мають ліцензію НКРЕКП. На 14 липня такі ліцензії мали 276 компаній.

Читайте також: Міжнародний трейдер AOT Energy зайшов в Україну

Довідка OilNews

«Газтрон-Україна» українська енергетична компанія (входить в структуру GT-Group) представлена на вітчизняному ринку з 2006 р. На сьогоднішній день веде оптову реалізацію скрапленого газу імпортного та українського виробництва з газонаповнювальних станцій (ГНС) в Західному, Східному, Центральному і Південному регіонах України. Компанія оперує парком автоцистерн для перевезення скрапленого газу, що дозволяє їй надавати комплексні послуги з газопостачання роздрібних мереж і промислових споживачів. Володіє регіональною мережею АГЗС в Харківському регіоні. Крім того, «Газтрон-Україна» реалізує програму диверсифікації поставок ЗВГ в Україну і є на сьогоднішній день єдиною компанією, що здійснює постачання морським транспортом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-