Фільм «Між небом та горами» покажуть на Trento Film Festival

Фільм «Між небом та горами» покажуть на Trento Film Festival

Укрінформ
Фільм режисера Дмитра Грешка «Між небом та горами» покажуть на кінофестивалі, що відбудеться з 28 квітня по 7 травня в місті Тренто (Італія).

Про це повідомляє пресслужба Державного агентства з питань кіно у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Документальну стрічку режисера Дмитра Грешка і продюсерки Поліни Герман буде представлено у секції HIGH LANDS, яка презентує творчі документальні фільми про гірські суспільства, традиції та мінливі ландшафти», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Це неприпустимо: Ткаченко про російські наративи на Festival Arsmondo Slave

Картина розповідає про життя в гірському селі Колочава на Закарпатті у 2020 році - у час, коли світу загрожувала пандемія нового та невідомого коронавірусу.

«Гірське село Колочава на Закарпатті продовжує жити буденним життям, адже люди тут постійно постають перед труднощами. Єдина станція швидкої допомоги в селі та чотири жінки-фельдшерки працюють у звичайному режимі», - йдеться у повідомленні.

Фільм створено UP UA STUDIO за підтримки Держкіно і Міністерства культури та інформаційної політики України.

Читайте також: В Ужгороді стартував міжнародний театральний фестиваль «Свобода»

Як повідомляв Укрінформ, фільм “Між небом та горами” показали на кінофестивалі FIPADOC - International Documentary Festival у Франції, який проходив з 20 по 28 січня 2023 року.

Trento Film Festival - найстаріший міжнародний кінофестиваль, присвяченим горам, пригодам і дослідженням, який було засновано у 1952 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-