ЗСУ озброїлись гвинтівкою-мисливцем за дронами турецької компанії Hatsan

ЗСУ озброїлись гвинтівкою-мисливцем за дронами турецької компанії Hatsan

Фото
Укрінформ
Збройні сили України почали використовувати гвинтівку-мисливця за безпілотниками турецької компанії Hatsan.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на профільне турецьке видання Defense Here

"Чотири тисячі з десяти тисяч одиниць (цих гвинтівок - ред.), замовлених українською армією, були доставлені (в Україну - ред.)", - повідомив виданню генеральний директор компанії Hatsan Бахтіяр Ташйаган.

За його словами, гвинтівка пройшла випробування безпосередньо в Україні та була затребувана після отримання позитивних результатів. Ще шість тисяч гвинтівок будуть відправлені в Україну відповідно до термінів постачання.

Читайте також: Одеський інженер розробив бюджетні аналоги антидронової зброї

Зазначається, що приклад гвинтівки виготовлений з високоякісного синтетичного матеріалу, може рухатися вгору і вниз, а заводна головка може бути встановлена ​​праворуч або ліворуч. Ця особливість рушниці також робить її придатною для ліворуких користувачів. Завдяки 22-мм планкам Пікатінні на корпусі та цівці можна легко встановити ніжки, ліхтарики та оптику. На стволі розташовані отвори для викиду пороху, а цівка має більш легкий і елегантний вигляд.

Фото: Defense Here
Фото: Defense Here

Як повідомляв Укрінформ, минулого року у Держприкордонслужбі створили спеціальні бойові групи для боротьби з російськими безпілотниками. 

Фото: Армія Inform

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-