Юсов - про атаку дронів у Татарстані: Військовий потенціал ворога має знищуватися

Юсов - про атаку дронів у Татарстані: Військовий потенціал ворога має знищуватися

Укрінформ
Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов наголосив, що Україна не коментує інцидентів на кшталт нещодавньої атаки дронами заводу в Татарстані, та підкреслив, що ворожий потенціал ворога має знищуватися.

Про це він сказав у ефірі телемарафону «Єдині новини» у контексті запитання про нещодавню атаку дронами заводу в Татарстані, чи була така і до чого тут Україна, повідомляє Укрінформ.

«Тут до чого, насамперед, так звана Російська Федерація і режим Путіна, який розпочав геноцидну війну проти України , ну а далі - наслідки для самої Російської Федерації на її території, на всіх її військових об’єктах. Підкреслюю - військових об’єктах. Україна не коментує даних інцидентів. Але те, що ворожий потенціал наступальний має знищуватися - це очевидно. І якщо є неопізнані літальні об’єкти, і добрі люди, які цьому сприяють, можна лише вітати», - сказав Юсов.

Читайте також: Британська розвідка оцінила здатність РФ захистити військові заводи від українських дронів

Також він додав, що вчора також був активний день: «І інформація про згорілий вертоліт, і інформація про успішну атаку на радіосистему РЛС, і вночі сьогодні палало, і гуркотіло, тому все рухається, розвивається власне так, як хотів Путін, напевно, коли розпочинав цю геноцидну війну проти нашої держави».

Як повідомляв Укрінформ, 2 квітня співробітники Головного управління розвідки Міноборони атакували дронами завод з виробництва «Шахедів» у Татарстані, який знаходиться за тисячу кілометрів від України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-