Зеленський заслухав доповідь Малюка: Українські спецслужби ефективні у знищенні ворога

Зеленський заслухав доповідь Малюка: Українські спецслужби ефективні у знищенні ворога

Укрінформ
Українські спеціальні служби справді ефективні у знищенні ворога.

На цьому наголосив у вечірньому відеозверненні Президент Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

Відео: Офіс президента, Телеграм

«Сьогодні була доповідь керівників спеціальних служб, зокрема голови СБУ. І про убезпечення від внутрішніх загроз, і, звичайно, про дії наших спецслужбовців у захисті України від окупанта. Зараз можна було побачити, що українські спеціальні служби справді ефективні у знищенні ворога», - підкреслив Зеленський.

Президент відзначив результати воїнів Центру спеціальних операцій «А» Служби безпеки України, які ефективно знищують російські ЗРК.

Він також відзначив працівників 13-о управління військової контррозвідки СБУ, які роблять усе, щоб знищити російську здатність тероризувати Україну, знищують російські радіолокаційні станції, які, зокрема, працювали для російської авіації та бомбардувань керованими авіабомбами.

Читайте також: Дрони Sea Baby можуть звести до нуля ефективність цілого ворожого флоту - СБУ

«Знищимо абсолютно все, що б’є по Україні. І я дякую кожному нашому воїну, Службі безпеки України, усім спеціальним службам і підрозділам, які роблять усе для захисту нашої держави та людей», - підкреслив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, СБУ вразила радіолокаційну станцію (РЛС) дальньої дії в Брянській області, яка контролювала небо на 700 кілометрів углиб України.

Це вже другий комплекс «Небо-У», який знищило 13-е Головне управління військової контррозвідки СБУ. Перший вони знищили у Бєлгородській області РФ. Також нещодавно було знищено радіолокаційний комплекс Каста-2Е2 поблизу тимчасово окупованого українського Бердянська.

Фото: Офіс президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-